Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 40

De Flammert 1047
5854NA
BERGEN L
tel. 0485-341533

Afgelopen zaterdag stond de eerste officiële wedstrijd van MSH Maasduinen 1 op het programma. Op het zonnige sportpark De Venhorst was V.V. Heijen 1 de tegenstander in deze spannende bekerwedstrijd. Zowel de wedstrijd als het scoreverloop ging gelijk tegen elkaar op. MSH Maasduinen kwam goed uit de startblokken en Willem van de Maazen wist dan ook als eerste de goal van keeper Tijn Gijsberts te vinden. Na een klein kwartiertje kwam dan eindelijk het antwoord van V.V. Heijen. Guus Hawinkels wist Martijn van Ginkel, die in zeer goede doen was, te verschalken. Met een ruststand van 1-1 was het een vermakelijke eerste helft voor de neutrale toeschouwer. Het spelbeeld was begin de tweede helft niet geheel onveranderd. Beide teams gingen mooi gelijk tegen elkaar op. In 72ste minuut wist Gijs Creemers dan eindelijk een doorbraak te forceren door de 2-1 te maken. Helaas voor MSH Maasduinen kwam er al snel een tegengeluid van V.V. Heijen. Weer plaaggeest Guus Hawinkels wist het net achter de keeper te vinden. Beide teams wilden deze wedstrijd positief afsluiten en gingen dus vol voor de overwinning. Echter trok V.V. Heijen aan het kortste eind. In de 83ste minuut schoot Koen van de Ven de eindstand van 3-2 op het scorebord. Het team van Bjorn Sameling is in de eerste wedstrijd goed voor de dag gekomen. Dit biedt perspectief voor de toekomst, maar een zwaluw maakt nog geen zomer!