5846AM
LEDEACKER
tel. 0485-382247

Afgelopen zondag 17-09 gingen wij naar DSV 4 en moesten om 12 u voetballen.

Dit keer hadden we 12 man waarvan de wissel ook niet echt fit was maar kwam omdat hij zag dat we dan helemaal geen wissels hadden. We hadden de opstelling zover het ging aangepast en ik besloot dat Marco Custers al de corners zou nemen, hetgeen ook fantastisch gedaan werd door hem want de eerste corner ging er mooi rechtstreeks in na ongeveer 10 min gespeeld te hebben 0-1.Ondanks de kracht die het kostte, speelden we een aardige pot. Men zag wel dat we in de aanval wat problemen hadden maar door extra werk van de middenvelders . Maar na 5 min werd toch de 1-1 gescoord door DSV. MSH 4 ging er weer tegenaan en maakte voor de rust nog 1-3  nadat Dick Kleeven en Jens Jennissen de 1-2 en 1-3 gemaakt hadden.

In de kleedkamer zag ik de vermoeide gezichten en Wouter Stolk, die zelf niet fit was , besloot toch enkele minuten in te vallen.

Tweede helft werd lichamelijk zwaar maar waren eigenlijk toch de betere maar gauw werd het 2-3 en na een uitstekende solo van Jeroen Linders werd het 2-4 voor Maasduinen.Wat daarna gebeurde bij de aftrap gaan we niet vertellen maar het stond net zo snel 3-4.

Lars Arntz onze trouwe penalty nemer scoorde 3-5 en de wedstrijd was ten einde.
Ben zeer tevreden over de inzet, enkele spelers wisten niet meer waar ze waren na de wedstrijd en plofte neer op de kleedkamerbanken.

Deze ronde waren we ongeslagen dus op naar het PSV stadion, moet lukken toch...

Coach MSH 4: Alexander Beens.