Langenboomseweg 7
5451JH
MILL
tel. 0485-452139

Mill | Het begin van de wedstrijd tussen Juliana Mill en MSH Maasduinen, dat voor het eerst in de nieuwe clubkleuren voor de dag kwam, was rustig, waarbij er kleine kansen waren voor beide teams, maar de keepers nog niet serieus werden getest.

Na 19 minuten kon Thomas Creemers de bal onderscheppen waarna hij de bal terug kon leggen op Bart Seegers, die de keeper van Juliana Mill mooi passeerde en daarmee de 0-1 liet aantekenen. De trainer van de thuisploeg was allerminst tevreden en wisselde al na 27 minuten zijn eerste speler. Dat mocht echter niet baten want vijf minuten later, na een goede combinatie op het middenveld, kon Jesse Jaspers langs de zijlijn naar voren dribbelen en gaf de bal goed laag en strak voor, waardoor Bram van Roosmalen gemakkelijk de 0-2 binnen kon schieten. Daarna volgden er drie grote kansen voor de thuisploeg, maar Martijn van Ginkel hield zijn doel schoon. Kort voor rust was er nog een grote kans voor MSH Maasduinen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Een goede steekbal vanuit het middenveld op Bart Seegers werd door hem snoeihard op de paal geschoten.

In de tweede helft begon Juliana Mill wat meer in de wedstrijd te komen en zag een goal afgekeurd worden vanwege buitenspel. Na een uur spelen scoorde Juliana Mill alsnog vanuit een mooi zondagsschot van afstand en daarna had de thuisclub de smaak te pakken. Vanuit een afgeslagen bal nam een speler van Juliana Mill de knikker direct op de slof en schoot met een mooie volley de gelijkmaker binnen. In de 69. minuut werd Lennart Beltjes aan de zijlijn goed onderuit gehaald, waardoor MSH Maasduinen een vrije trap kreeg. Bart Seegers gaf de bal hoog voor op Bram van Roosmalen, die de bal met de borst controleerde en meteen vrij stond voor de keeper. Daarmee was de 2-3 voorsprong een feit. In de slotfase kregen de bezoekers nog een vrije trap op de middenlijn. Geheel ongevaarlijk dacht de keeper van Juliana Mill, die iets te ver voor zijn doel stond. Gelukkig had Bart Seegers dat ook gezien, die de bal ineens vanuit de middenlijn over de keeper heen schoot.
Hij tekende daarmee meteen voor de 2-4 eindstand.